Service Auto Galati, Service Roti, Service GPL, Spalatorie Auto, Service Killtec, ITP

scule Killtec              
 

Auto

 

Anvelope

 

Scule

 

Curatenie

  SERVICE AUTO GALATI

Oferte Service Auto
Despre Noi
Prezentare Generala
Imagini Service
Instalatii GPL gplnew gpl
GPL Intrebari Frecvente
Avantaje si Informatii GPL
Instalatii GPL montaje
Instalatii GPL - AGR NEXT
Instalatii GPL - MARINI
Instalatii GPL - BRC
Instalatii GPL - AUTOGAZ
Instalatii GPL - TOMASETTO
Instalatii GPL - STAKO
Instalatii GPL - VALTEK
Instalatii GPL - PRINS
Instalatii GPL - LOVATO, OMVL
Instalatii GPL - LANDI RENZO
Tunning Auto
Noutati Auto
Contact

  MAGAZIN AUTO GALATI

Acumulatori
Anvelope 4x4
Anvelope Autoturisme
Anvelope Autoutilitare
Anvelope Camioane
Bujii
Demaroare si Alternatoare
Instalatii GPL
Jante
Lubrifianti
Piese Auto
SERVICII
Tuning
Magazin Auto

  SERVICE AUTO GALATI

Recomanda Link-ul
Sesizeaza Eroare
 
  SERVICE AUTO - INSTALATII AUTO GPL - LANDI RENZO
 

logo gpl landi renzo    Instalatii GPL Secventiale Landi Renzo Omegas Plus


Scopul unui sistem de injectie secventiala este de a permite introducerea unei cantitati precise de gaz în camera de ardere pentru a respecta normele antipoluare si a raspunde la toate cerintele soferului. Aceasta functioneaza în concordanta cu sistemul de injectie de benzina de la care împrumuta parametrii principali de functionare (timpi de injectie, turatie motor, presiune colector admisie si analiza amestec carburant) realizând dozajul optim pentru o functionare foarte apropiata de cea pe benzina, cu emisii poluante care se încadreaza în normele U.E.

Partile componente ale unui sistem GPL secvential Landi Renzo sunt:

Recipient de Stocare si Alimentare GPL


RECIPIENTUL DE STOCARE SI ALIMENTARE cu GPL a motorului (rezervor) care poate fi cilindric sau toroidal. Sunt fabricate în functie de spatiul din porbagaj si de nevoia de autonomie, de la 30 la 90 de litri (pot fi chiar mai mari); capacitatea maxima de umplere a recipientului de GPL este 80% din capacitatea totala si nu poate fi depasita; recipientele sunt testate fiecare la presiune de peste 30 de bari, presiune aproape dubla fata de presiunea de lucru care poate fi de maxim 17,64 bari.

Multivalva

MULTIVALVA – sistem de securitate si de transfer a GPL din statia de alimentare în rezervor si din rezervor în reductorul - vaporizator prin intermediul conductelor de înalta presiune. Este prevazuta cu trei supape de siguranta, prima care nu permite trecerea gazului înapoi catre statia de alimentare cu gpl sau în atmosfera, a doua care nu permite trecerea GPL catre regulator decât atunci când motorul functioneaza pe GPL si este actionata prin comanda electrica; a treia care în caz de suprapresiune protejeaza rezervorul si celelalte elemente ale sistemului, eliberând surplusul de presiune prin tubul de ventilare cu care este prevazuta carcasa etansa. Multivalva limiteaza gradul de umplere a rezervorului la 80% din capacitatea totala si de asemenea asigura indicarea nivelului de GPL care se afla în rezervor.

Electrovalva

ELECTROVALVA - supapa de siguranta suplimentara, actionata electric, care este deschisa numai pe timpul functionarii pe GPL a motorului. Are functie dubla, în sensul ca în afara de functia de siguranta are si functie de filtrare a GPL în faza lichida.

Reductor

REDUCTOR-VAPORIZATOR - reduce presiunea gazului lichid, transforma gazul lichid în GPL stare gazoasa si îl directioneaza printr-un racord de joasa presiune catre injectoarele de gaz. La rândul sau, reductorul este prevazut cu doua supape: prima controleaza debitul optim de GPL lichid care intra în vaporizator si asigura mentinerea presiunii constante an toate regimurile de lucru ale motorului; a doua este supapa de suprapresiune care este reglata în asa fel încât la presiune mai mare de 2 bari sa elibereze în atmosfera surplusul de presiune, protejând astfel regulatorul, racordul de joasa presiune si injectoarele.
Filtru

FILTRU DE FAZA GAZOASA a GPL - destinat sa retina eventualele impuritati ce se pot gasi în gaz, protejând astfel injectoarele de o uzura prematura.

Senzor MAP

SENZOR DE PRESIUNE SI TEMPERATURA GPL în faza gazoasa - acesta masoara în timp real presiunea si temperatura gazului, realizând astfel coditii de functionare optime a motorului pe GPL; totodata asigura protectia fata de eventuale pierderi de gaz, trecând în mod automat motorul la functionarea pe benzina si la închiderea electrovalvelor.
Injectoare

INJECTOARELE - distribuie în mod uniform si în cantitate optima gazul la fiecare cilindru în parte.

Centralina


UNITATEA ELECTRONICA DE CONTROL (CENTRALINA) - prelucreaza informatiile primite de la sistemul de alimentare cu benzina (timpi de injectie, turatie, presiune colector admisie si amestec) si ale sistemului GPL (presiune, temperatura gaz, functionare bobine electrovalve, nivel GPL în rezervor) asigurând functionarea optima a motorului în functie de cerintele soferului si respectarea normelor de poluare impuse de legislatie.

Comutator

MODUL DE COMANDA ELECTRONIC - are functie dubla: ajuta la comutarea manuala de la functionarea benzina/GPL si invers si este prevazut cu martori luminosi care indica tipul de functionare si functia de indicator de nivel a GPL în rezervor.

 
 
 
BANERE SERVICE AUTO GALATI
 
 
service auto galati
 
In incinta unitatii puteti plati cu:
VA MAI OFERIM:
Scule
Echipamente de Curatat
Anvelope
Service Auto
NOUTATI:
Piese originale reconditionate
STIATI CA? - Dupa multi kilometri de utilizare, cand Piesele Originale se uzeaza, inca mai pot of ...
Citeste mai departe»
Bateriile originale
Stiai că? Bateria (sau acumulatorul) este principala sursă de energie la pornirea motor ...
Citeste mai departe»
Filtre de praf si polen originale
Stiati ca? Filtru de praf si polen reduce patrunderea polenului si a prafului fin in interi ...
Citeste mai departe»
Preturile si specificatiile tehnice de pe site-ul Killtec sunt informative, ele putand fi modificate fara preaviz.
Comenzile vor fi onorate in limita stocului disponibil. Comanda minima pentru livrarea la domiciliu este de 100 Lei.
La cererea clientului, produsele pot fi returnate in termen de maxim 10 zile de la data facturarii. In cazul in care returul este facut de o persoana juridica, firma Killtec va retine 15% din valoarea produsului, dar nu mai putin de 10 Lei cod postal bucuresti Harta Romaniei
Acest site nu contine cookies!
 
ANPC