Service Auto Galati, Service Roti, Service GPL, Spalatorie Auto, Service Killtec, ITP

scule Killtec              
 

Auto

 

Anvelope

 

Scule

 

Curatenie

  SERVICE AUTO GALATI

Oferte Service Auto
Despre Noi
Prezentare Generala
Imagini Service
Instalatii GPL gplnew gpl
GPL Intrebari Frecvente
Avantaje si Informatii GPL
Instalatii GPL montaje
Instalatii GPL - AGR NEXT
Instalatii GPL - MARINI
Instalatii GPL - BRC
Instalatii GPL - AUTOGAZ
Instalatii GPL - TOMASETTO
Instalatii GPL - STAKO
Instalatii GPL - VALTEK
Instalatii GPL - PRINS
Instalatii GPL - LOVATO, OMVL
Instalatii GPL - LANDI RENZO
Tunning Auto
Noutati Auto
Contact

  MAGAZIN AUTO GALATI

Acumulatori
Anvelope 4x4
Anvelope Autoturisme
Anvelope Autoutilitare
Anvelope Camioane
Bujii
Demaroare si Alternatoare
Instalatii GPL
Jante
Lubrifianti
Piese Auto
SERVICII
Tuning
Magazin Auto

  SERVICE AUTO GALATI

Recomanda Link-ul
Sesizeaza Eroare
 
  SERVICE AUTO - INSTALATII AUTO GPL - AGR NEXT
 

GPL AGR NEXT


INSTALATII GPL

VIZIUNEA GRUPULUI AGR este sa daruiasca tuturor conducatorilor auto, placerea de a conduce in siguranta la costuri cat mai reduse, oferindu-le un produs personalizat si un serviciu de exceptie prin intermediul retelei de service-uri AGR.

CONCEPTUL AGR se regaseste in calitatea si diversitatea produselor care acopera toate segmentele de piata putand oferi satisfactie maxima prin reducerea cheltuielilor de transport oricarui conducator auto indiferent de tipul autoturismului.

Conceptul AGR face posibila servirea cat mai multor clienti care au ales pentru autoturismul lor o instalatie GPL, prin promovarea unei game largi de produse, personalizate pentru fiecare tip de autoturism, ajutându-i in acest fel sa-si reduca cheltuielile de transport.
Conceptul AGR ne conduce la modul in care produsele sunt proiectate, fabricate, transportate, omologate, comercializate si instalate pe autovehicule.
Toti acesti factori vor contribui la transformarea Conceptului AGR in realitate.
Sistemul comercial al firmei AGR este construit pe baza unor principii considerate ca fiind cele mai importante pentru împlinirea viziunii noastre.

PRINCIPIILE AGR:

Sa asiguram o gama larga de produse care sa acopere toate exigentele clientilor nostri si sa putem echipa cu GPL orice autoturism pe benzina, având o disponibilitate permanenta pentru toate produsele noastre astfel încât partenerii nostri sa redea satisfactie maxima conducatorilor auto care doresc sa faca economii.
Sa investim permanent in cercetarea si testarea noilor produse pentru a raspunde provocarilor domeniului auto mereu inovativ din punct de vedere tehnic si îndreptat catre reducerea noxelor si a consumului de carburant.
Sa dezvoltam continuu sistemul nostru operativ si rapid de preluare, elaborare, livrare si montaj pentru toti partenerii AGR oferind satisfactie maxima clientilor nostri din toata tara.

Sa asiguram permanent asistenta tehnica, scolarizare de calitate pentru dezvoltarea nivelului tehnic al partenerilor nostri si mentinerea unui nivel minim de piese defecte in termen de garantie si post garantie.
Sa ascultam permanent vocea clientilor nostri, astfel încât sa îmbunatatim produsele si serviciile noastre iar împreuna cu partenerii AGR sa ne adaptam in continuare noilor provocari.
Toate acestea din urma având ca directie satisfactia conducatorilor auto prin diminuarea costurilor de transport, concomitent cu cresterea si dezvoltarea continua a partenerilor din reteaua AGR.

AGR Plus, Profesional, Premium si Platinium este cea mai larga gama de instalatii GPL din Romania

Cele 4 linii de produs, sunt sustinute de cele mai cunoscute branduri de instalatii GPL auto din Romania: Tomasetto, AGR si Prins sunt lansate in Romania in decursul anilor de catre AGR Autogas Group acoperind mai mult de 50% din alegerile romanilor privind instalatia GPL aleasa pentru autoturismul lor. Instalatiile GPL AGR, Tomasetto si Prins au cea mai buna acoperire pe piata romaneasca din mai multe considerente:

1. Cea mai mare retea de service-uri - La nivel teritorial, reteaua AGR numara acum 100 de service-uri specializate pentru montaj instalatii GPL.
2. Servicii de calitate - Serviciile de montaj instalatii gpl auto, revizii si reparatii instalatii GPL sunt oferite da catre tehnicieni AGR pregatiti la standardele Autogas Group, in cel mai mare Centru de Training, montaj instalatii gpl si asistenta tehnica din sud estul Europei.
3. Produse performante - Nivelul calitativ al componentelor este verificat si aprobat de catre inginerii AGR, urmand cele mai severe standarde de calitate in domeniul auto GPL, acestea fiind omologate la nivel national dar si international conform regulamentului R67 ECE ONU 01.
4. Preturi echilibrate - Gama de preturi acopera o plaja larga de clientela, de la cei mai exigenti clienti care opteaza pentru gama Premium sau Platinium pana la clientii care cauta un produs economic cu un raport calitate pret echilibrat, de obicei acestia incadrandu-se in gama AGR Plus sau Profesional.
Instalatia GPL AGR este varianta cu cel mai bun raport calitate-pret acoperind doua linii de produs: AGR Profesional si AGR Premium fiind in topul alegerilor posesorilor de autoturisme pe benzina din Romania.Urmatoarea in topul de instalatii gpl ca si nivel de vanzari dar totusi pe primul loc ca notorietate in piata este Instalatia GPL Tomasetto. Este un produs economic, cu un pret bine echilibrat, care acopera foarte bine cerintele companiilor de TAXI, SCOALA de soferi sau distributie care doresc performanta maxima la un pret avantajos.
Instalatia GPL Prins recomandata de AGR la nivelul Platinium al gamei de produse, este pe primul loc ca si vanzari si notorietate in Germania si Olanda insa in Romania, datorita pretului ridicat este aleasa de un segment restrans de clienti. Prins este instalatia GPL cu cele mai multe premii la nivel mondial pentru produsele care se monteaza pe autoturisme cu injectia directa de benzina.Pentru ca evolutia oricarui domeniu este astazi tot mai dinamica, AGR Autogas Group tine pasul si isi imbunatateste gama de produse cu noua instalatie GPL AGR Next care are capacitatea tehnica de a echipa toate tipurile de autoturisme cu injectie secventiala in 4 cilindrii. Acest nou produs vine ca o completare pentru Kiturile GPL Dedicate care sunt impartite in cele 4 linii Plus, Profesional, Premium si Platinium. AGR Next la nivel electronic are la baza tehnologia Q de la STAG si integreaza intr-un singur controler toate sistemele necesare pentru o functionare impecabila a autoturismelor cu injectie secventiala.
Pentru AGR Next oferim 4 ani garantie! Este cea mai mare garantie oferita pe piata instalatiilor auto GPL complete. Acest echipament poate fi achizitionat numai On-line pe monteazaGPL.ro, montajul este inclus in pret, fiind disponibil la nivel national prin reteaua de service-uri AGR Autogas. Dupa achizitionarea produsului un consultant AGR va va indruma privind locul, data si ora montajului.
Nota: Rezervoarele de GPL se alimenteaza aproximativ 80% din capacitatea nominala. 
 
 
BANERE SERVICE AUTO GALATI
 
 
service auto galati
 
In incinta unitatii puteti plati cu:
VA MAI OFERIM:
Scule
Echipamente de Curatat
Anvelope
Service Auto
NOUTATI:
Piese originale reconditionate
STIATI CA? - Dupa multi kilometri de utilizare, cand Piesele Originale se uzeaza, inca mai pot of ...
Citeste mai departe»
Bateriile originale
Stiai că? Bateria (sau acumulatorul) este principala sursă de energie la pornirea motor ...
Citeste mai departe»
Filtre de praf si polen originale
Stiati ca? Filtru de praf si polen reduce patrunderea polenului si a prafului fin in interi ...
Citeste mai departe»
Preturile si specificatiile tehnice de pe site-ul Killtec sunt informative, ele putand fi modificate fara preaviz.
Comenzile vor fi onorate in limita stocului disponibil. Comanda minima pentru livrarea la domiciliu este de 100 Lei.
La cererea clientului, produsele pot fi returnate in termen de maxim 10 zile de la data facturarii. In cazul in care returul este facut de o persoana juridica, firma Killtec va retine 15% din valoarea produsului, dar nu mai putin de 10 Lei cod postal bucuresti Harta Romaniei
Acest site nu contine cookies!
 
ANPC